Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо е

...
Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо е
Коментари Харесай

Роналдо е здрав, остава в Мадейра

Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо е в чудесно здраве и няма никакви признаци на ковид. Това разгласи президентът на Народното събрание на остров Мадейра Мигел Албукерке, представен от gol.bg. От няколко дни насам, петкратният притежател на Златната топа е в родния си град, откакто майка му получи инсулт.  " Роналдо и неговото семейство нямат признаци да са заболели ", съобщи Албукерке.
Имаше опасения, че Кристиано е инфектиран. От през вчерашния ден под карантина са съотборниците му в Юве, откакто бранителят Даниеле Ругани даде позитивен резултат на теста. Роналдо няма да може да дойде назад в Торино в идващите най-малко 14 дни.
В елитния футбол към този момент има заболели. Това са Мануел Габиадини от Сампдория, мениджърът на Арсенал Микел Артета и крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой.
Серия " А ", Ла Лига и Лига 1 са спрени до второ разпореждане. Очаква се ориста им да последват Висшата лига и Бундеслигата.
1/8-финалните реванши от Шампионска лига сред Мачестър Сити - Реал Мадрид (2:1 в първия мач) и Ювентус - Олимпик Лион (0:1) също са анулирани.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР